Er is een nieuwe versie van het Vraagprogramma 2020-2024 verschenen. Deze versie, van mei 2023, wordt momenteel gecontroleerd en daarna opgenomen in het programma Vogeltentoonstelling 2022.
Er komt dit jaar geen nieuwe versie van het tentoonstellingsprogramma. De verenigingen die al in het bezit zijn van het programma van 2022 kunnen het nieuwe vraagprogramma en een tweetal nieuwe rapporten binnenkort downloaden van mijn site.
 
LET OP: Deze versie van het vraagprogramma is alleen geschikt voor de versie programma Vogeltentoonstelling 2022. Heeft u dit niet in uw bezit, overweeg dan een update aan te schaffen. U heeft dan meteen de laatste versie van het vraagprogramma. De update prijzen staan elders op mijn site.
 
UPDATE:
Door onverwachte configuratieproblemen met de bovengenoemde update moet ik toch een nieuwe versie uitbrengen van het programma Vogeltentoonstelling.
Vogeltentoonstelling 2023 is voorzien van het bovengenoemde nieuwe vraagprogramma. Omdat ik toch wat kleinigheden moest aanpassen heb ik tevens wat noodzakelijke wijzigingen doorgevoerd in de werking van het programma. Ook de reeds eerder genoemde rapporten waarmee etiketten kunnen worden gemaakt ter vervanging van een geprinte catalogus, zijn in deze versie opgenomen. De gebruikers van het programma Vogeltentoonstelling 2022 kunnen de nieuwe versie gratis installeren. De reeds in uw bezit zijnde licentiecode is hetzelfde gebleven.