Programma Vogeltentoonstelling

Voordat u aan de installatie begint van dit programma moet u er zeker van zijn dat het onderdeel Microsoft Visual C++ 2015-2019 Redistributable (x86) is geïnstalleerd op uw computer.

2022 04 26 14 08 08
Dit kunt u controleren via het configuratiescherm --> onderdeel Software.  Bij de meeste computers zijn de vereiste bestanden reeds aanwezig. Ontbreekt het bestand, download het dan bij Microsoft of vraag het bij mij even aan via de mail. Ik stuur het u dan toe via WeTransfer.

Vogeltentoonstelling 2022

Deze download bevat het programma Vogeltentoonstelling 2022. Inbegrepen is het gecontroleerde vraagprogramma van de NBvV versie 2020-2024 versie oktober 2021. Het programma heeft een limiet bij het invoeren van vogels van 50 stuks. U kunt hier pas een volledige tentoonstelling mee draaien als u de registratiesleutel heeft ingevoerd. Deze kunt u aanvragen door het bestelformulier via een mail te sturen aan Grubosoft. Na ontvangst van de betaling wordt de registratiecode via de mail toegestuurd.

Update Vogeltentoonstelling 2022_1

Dit is de update geplaatst op 25 oktober na de melding dat er toch nog ongeregeldheden zijn aangetroffen in het programma.

De volgende zaken zijn aangepast en opgenomen in dit ZIP-bestand:

  • Er is een nieuw programma bijgevoegd omdat de updatefunctie bij het bijwerken van de Derby niet goed werkte. Plaats dit bestand in de map C:\Program Files (x86)\Grubosoft\Vogeltentoonstelling 2022\ ter vervanging van het bestaande bestand. Het kan zijn dat u hiervoor speciale machtigingen nodig heeft.
  • Een nieuwe database Rapporten.accdb is bijgevoegd omdat het rapport VerzekerdeWaarde ontbrak. Plaats dit bestand in de map C:\Data\DBVogelTT\2022\ ter vervanging van het bestaande bestand.
  • Het rapport VerzekerdeWaarde.rpt is vernieuwd en moet worden vervangen. Plaats dit bestand in de map c:\Data\DBVogelTT\2022\ ter vervanging van het bestaande bestand
Vogeltentoonstelling 2023

Deze download bevat het programma Vogeltentoonstelling 2023. Inbegrepen is het gecontroleerde vraagprogramma van de NBvV versie 2020-2024 versie mei 2023. Het programma heeft een limiet bij het invoeren van vogels van 50 stuks. U kunt hier pas een volledige tentoonstelling mee draaien als u de registratiesleutel heeft ingevoerd. Deze kunt u aanvragen door het bestelformulier via een mail te sturen aan Grubosoft. Na ontvangst van de betaling wordt de registratiecode via de mail toegestuurd.

Deze download bevat het programma Vogeltentoonstelling 2024. Inbegrepen is het gecontroleerde vraagprogramma van de NBvV versie 2020-2024 versie mei 2023. Het programma heeft een limiet bij het invoeren van vogels van 50 stuks. U kunt hier pas een volledige tentoonstelling mee draaien als u de registratiesleutel heeft ingevoerd. Deze kunt u aanvragen door het bestelformulier (is nu een Excel bestand) via een mail te sturen aan Grubosoft. Na ontvangst van de betaling wordt de registratiecode via de mail toegestuurd.

 
 
Powered by Phoca Download